Danie wegańskie i bezglutenowe, które ma w sobie to, co tradycyjne i smaczne na Lubelszczyźnie. Gołąbki podane w liściach młodej kapusty rysują na talerzu piękno wiosny. Przepis na danie poznaliśmy w Ekologicznym Gospodarstwie Agroturystycznym Gołębnik w Rzeczycy.
22.05.2022 Lubelskie na talerzu – gołąbki z kaszy gryczanej i soczewicy
-
przez Radio Lublin

- Categories: Lubelskie na talerzu
Related Content

Orędzie noworoczne prezydenta Andrzeja Dudy [FILM]
przez
Radio Lublin
31 grudnia 2022

Papież Franciszek: Czujemy wdzięczność wobec Boga, że podarował Benedykta XVI Kościołowi i światu
przez
Radio Lublin
31 grudnia 2022

Internetowi oszuści wyłudzili 2 tysiące złotych
przez
Radio Lublin
31 grudnia 2022

140 ukraińskich żołnierzy i funkcjonariuszy uwolnionych z rosyjskiej niewoli
przez
Radio Lublin
31 grudnia 2022

Stresujący czas dla zwierząt. Warto zapewnić czworonogowi spokojne miejsce
przez
Radio Lublin
31 grudnia 2022

90 lat temu polscy matematycy złamali szyfr Enigmy
przez
Radio Lublin
31 grudnia 2022

Benedykt XVI zostanie pochowany w Grotach Watykańskich
przez
Radio Lublin
31 grudnia 2022

Śmiertelny wypadek w miejscowości Zaścianki [AKTUALIZACJA]
przez
Radio Lublin
31 grudnia 2022