Danie wegańskie i bezglutenowe, które ma w sobie to, co tradycyjne i smaczne na Lubelszczyźnie. Gołąbki podane w liściach młodej kapusty rysują na talerzu piękno wiosny. Przepis na danie poznaliśmy w Ekologicznym Gospodarstwie Agroturystycznym Gołębnik w Rzeczycy.
22.05.2022 Lubelskie na talerzu – gołąbki z kaszy gryczanej i soczewicy
-
przez Radio Lublin
- Categories: Lubelskie na talerzu
Related Content
Orędzie noworoczne prezydenta Andrzeja Dudy [FILM]
przez
Radio Lublin
31 grudnia 2022
Papież Franciszek: Czujemy wdzięczność wobec Boga, że podarował Benedykta XVI Kościołowi i światu
przez
Radio Lublin
31 grudnia 2022
Internetowi oszuści wyłudzili 2 tysiące złotych
przez
Radio Lublin
31 grudnia 2022
140 ukraińskich żołnierzy i funkcjonariuszy uwolnionych z rosyjskiej niewoli
przez
Radio Lublin
31 grudnia 2022
Stresujący czas dla zwierząt. Warto zapewnić czworonogowi spokojne miejsce
przez
Radio Lublin
31 grudnia 2022
90 lat temu polscy matematycy złamali szyfr Enigmy
przez
Radio Lublin
31 grudnia 2022
Benedykt XVI zostanie pochowany w Grotach Watykańskich
przez
Radio Lublin
31 grudnia 2022
Śmiertelny wypadek w miejscowości Zaścianki [AKTUALIZACJA]
przez
Radio Lublin
31 grudnia 2022