sobota, 20 stycznia 2024
ARCHIWUM - Radio Lublin S.A.

ARCHIWUM RADIO LUBLIN

ARCHIWUM - Radio Lublin S.A.
  • ARCHIWUM
  • KATEGORIE
  • TAGI
  • RADIO LUBLIN
ARCHIWUM - Radio Lublin S.A.
Brak wyników
Pokaż wszystkie wyniki
Strona Główna Audycje Na zdrowie

22.06.2022 Na zdrowie

22 czerwca 2022 / 16:15
A A
Udostępnij na FacebookUdostępnij na TwitterKod QR

Etykiety na żywności to cenne źródło wiedzy, bowiem informują nas o składzie konkretnego produktu. Szczególnie warto zwrócić uwagę na dodatki do żywności jak syrop glukozowo-fruktozowy, który jest wykorzystywany jako substancja słodząca w wielu produktach spożywczych.

Fot. pixabay.com

Następna wiadomość

Rosjanie przejęli sklepy na zajętych terenach, ale nie wiedzą, jak nimi zarządzać

SZUKAJ

Brak wyników
Pokaż wszystkie wyniki

Podobne

  • 23.11.2022 Na zdrowie
  • Fałszowanie żywności na rynku mięsnym to prawdziwy problem. Lubelskie badaczki opracowały specjalny wynalazek
  • 03.11.2022 Aktualności Radia Lublin
  • 28.09.2022 Na zdrowie
  • 31.08.2022 Na zdrowie

Radio Lublin S.A.
ul. Obrońców Pokoju 2
20-030 Lublin
tel. 801 501 022 / 81 53 64 200
e-mail: poczta@radiolublin.pl

© 2024 Wszelkie prawa zastrzeżone. Radio Lublin S.A.

Brak wyników
Pokaż wszystkie wyniki
  • ARCHIWUM
  • KATEGORIE
  • TAGI
  • RADIO LUBLIN
Ta witryna wykorzystuje cookie. Kontynuując przeglądanie wyrażasz zgodę na używanie plików cookie. Zachęcamy do odwiedzenia naszej strony Polityki prywatności.
Skip to content
Open toolbar Narzędzia ułatwień

Narzędzia ułatwień

  • Powiększ tekstPowiększ tekst
  • Zmniejsz tekstZmniejsz tekst
  • KontrastKontrast
  • NegatywNegatyw
  • Podkreśl linkiPodkreśl linki
  • Czcionka alternatywnaCzcionka alternatywna
  • Reset Reset